Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения за 33?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз имам 33 1.7 от пет години ,автомобила на сърцето ми ,щях да полудея от кеф като си я купих.За по-ефтина подръжка на автомобил аз не се сещам,макар че някой фен на Голф може да ми скочи,ма то Голфа не е автомобил така че да не ми скача.В момента я продавам щот ми трябва някое левче за GTV ,ма може и да си я оставя че ми е много на сърцето пък и ще е алтернатива на газ.
    П.С. Сменял съм задни амортисьори по 70лв.,тампони на макферсона не помня кви пари ма беше малко,пластмасовите лагери на макферсина 10лв
    гърнета след като сложих газта 2крайни и на мястото на КАТ.-средно,датчик на коляновия вал 25лв втора уп.,бубина 115лв нова,свещи Беру 4лв.бр.,разход на гориво 10-14 градско газ,8-9 извънградско газ, зависи от десния крак.Айде чао че закъснях за работа.
    Алфа 156 2.0 98г.-Ex , Алфа 33 1.7 8v-Ex
    Alfa 159 2.4 jtdm

Comment

Колкото повече слушам за ALFA 33 почвам да се зарибявам все повече и повече. Като гледам цената и тя не е за изпускане.

Насочил съм се към 1.7 16V двигателя (132 коня). Как мислите добър двигател ли е и ще ми създава ли много ядове?

Comment

vencialfa аа твоята като я продаш каква цена и търсиш на 33-ката ? Имаш ЛС от мене.
        Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
        EX`146 2.0 16v TS

Comment

моита алфа ви казвам тоя варвеж не моа разбера от каде идва на 3-та до 5 хил оботора варти гуми или дори нормално да си е карам на 2-ра на 2 хил оборота само като и натисна гаста и варти кат луда .Скоро моита алфа е пусках с една калибра 2.0 150 коня и е изядох от сфетофар до сфетофар луда раота !!!
          ALFA ROMEO 33 1.7IE 8V 109 hp

Comment

Колегата с летящата 33-ка, ако ти върви толкова
            колата ела на 22 април на божура да защитаваш модела с нас!
            Пък и хем да видим колко ти върви колата!
            Аз съм навит да се пробвам да видим какво ще стане!
            Със същия двигател съм, даже с варианта с по-стария комп.!
            Alfa romeo 33 1.7 8V - the monument and Alfa Romeo 156 1.9JTD

Comment

Е ONCHO_S_ALFATAAA33
              Какво ще кажеш, навит ли си???
              Alfa romeo 33 1.7 8V - the monument and Alfa Romeo 156 1.9JTD

Comment

Първоначално публикувано от ONCHO_S_ALFATAAA33
                моита алфа ви казвам тоя варвеж не моа разбера от каде идва на 3-та до 5 хил оботора варти гуми или дори нормално да си е карам на 2-ра на 2 хил оборота само като и натисна гаста и варти кат луда .Скоро моита алфа е пусках с една калибра 2.0 150 коня и е изядох от сфетофар до сфетофар луда раота !!!
                Щом толко върти гуми е много вероятно да е със старите скорости
                Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Working...
                X